Ed

Edwin Schulte is geboren in 1984 en opgegroeid in Arnhem. Rond zijn 6e levensjaar leerde hij jongleren bij fysiotherapie. Toen hij circus Poehaa ontdekte in Arnhem en mensen zag jongleren met kegels, wilde Ed dat ook, zo gezegd zo gedaan.

Zo groeide Edwin van cursist tot docent en zelfstandig artiest. Hij speelt sinds 2002 op verschillende festivals met zijn eigen solo voorstelling “Alles uit de kist” en is een van de drijvende krachten achter het duo Double Trouble en speelt daarmee twee circus theater variété voorstellingen, “Speelt” en “Zinloos Matroos”.

Ed maakt ook muziek, vooral klarinet en saxofoon speelt hij al lang. Later is hij daarbij gitaar gaan spelen. Ook percussie en zang komen aan bod. Als multi-instrumentalist brengt hij zijn muziek het podium op. Dit wil Ed graag combineren met circus. Ook is hij altijd bezig in zijn atelier bij de Nijverheid om leuke mooie en gekke dingen te maken, vooral van oud ijzer.

Bekijk hier wat hij allemaal maakt!

Edwin houdt van nieuwe uitdagingen, en hij was dus heel blij dat er een mooie samenwerking groeide na het initiatief van Jorga om een voorstelling samen te maken.

Ook speelt Ed in een nieuw gezelschap dat muziek, jongleren en acrobatiek combineert in een leuke verrassende straatshow.
kijk voor meer info op: Tres loco’s

Meer over Jorga